Grafische vormgeving

Van een kaal beeld een goed vorm gegeven geheel maken is belangrijk voor het totaal plaatje.

Grafische vormgeving is een goede toevoeging op ons livestream specialisme. Wij vinden het belangrijk dat uw livestream er natuurlijk ook aantrekkelijk uit ziet. zo kunnen wij bv naamkaartjes toevoegen aan uw stream. Maar ook een begin scherm met “Even geduld” waar uw eigen logo mooi in verwerkt zit. Al sinds zijn 12e is Kevin bezig met het ontwerpen van logo’s tot website’s. Als hobby maar ook als werk heeft Kevin zich hier al in bewezen. Zijn perfectionisme speelt hierin dan ook een belangrijke rol.

Lees meer

Livestreaming

Van het uitzenden van een groep 8 musical tot het opnemen van uw presentatie.

Soms heb je van die momenten dat je iets wilt uitzenden naar je collega’s, vrienden of familie. Meestal pak je dan even je telefoon, laptop of tablet erbij en start je een video gesprek. Helaas is dit in sommige gevallen niet voldoende. Sta je bijvoorbeeld op een podium dan is een camera van je laptop soms net te ver weg om alles er op te krijgen. Of wil je meerdere mensen in beeld hebben waar tussen gewisseld word dan is het met een laptop, smartphone of ipad toch niet meer zo handig. Ook hebben wij ervaring met het opnemen/uitzenden van groep 8 musicals en of films. Wij koppelen ons aan uw geluidsinstallatie of een […]

Lees meer

Foto-/Videografie

Video opname en montage behoort ook tot de werkzaamheden van Turtle Gaming voor meer informatie en vragen neem gerust contact met ons op. Deze pagina is nog in onderhoud. Binnenkort meer informatie.

Lees meer

Onze website gebruikt cookies om uw gebruikers ervaring te verbeteren.